NIEUWS 2018-03-06T15:34:55+00:00

Nieuws

19-01-2018: Doorontwikkeling patiëntenportaal

De rol van de patiënt in het eigen zorgproces wordt steeds groter. Hiervoor is goede digitale uitwisseling van informatie belangrijk. Revalide heeft subsidie ontvangen om haar patiëntenportaal uit te bouwen. Hierdoor kunnen onze patiënten in een eigen beveiligde online omgeving meer onderdelen van het eigen medisch dossier inzien. Kijk voor meer informatie op www.vipp-programma.nl.

01-11-2017: Nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD)

Eind 2017 is Revalide overgestapt op een nieuw EPD ‘Asterisque’ voor een optimale ondersteuning van het zorgproces. In het nieuwe systeem kan het volledige behandelteam met behulp van een zorgpad gestructureerd registreren, waardoor we beter kunnen communiceren over en kwalitatief betere zorg kunnen verlenen aan onze patiënten.

01-10-2017: Ingrid Duckers nieuwe voorzitter Raad van Bestuur

Per 1 oktober 2017 is Ingrid Duckers gestart als voorzitter RvB van Revalide. Zij volgt Marianne Oomens op, die gedurende ruim een jaar interim-bestuurder is geweest. Ingrid is van huis uit Gezondheidswetenschapper en heeft een lange loopbaan in de zorg, als adviseur en als (interim)manager.

Haar motivatie om deze overstap te maken formuleert ze als volgt: “Na jarenlang in het middelmanagement werkzaam te zijn geweest, wilde ik graag de stap zetten naar bestuurder. Bij Revalide kan ik alle kennis en ervaring die ik heb combineren. Revalide is een relatief nieuwe speler met goede kaarten. Vooral het kwaliteitsbesef dat ik aantrof was voor mij doorslaggevend.”

01-09-2017: Nieuwe vestiging: Revalide Utrecht

Op 1 september jl. is er ook een nieuwe vestiging voor Revalide bijgekomen in Utrecht. De praktijk is gehuisvest op de Oud Wulvenlaan 6.

Voor Randy Haalboom, directeur van de vestiging, was de aandacht voor de patiënt en voor kwaliteit van zorg een belangrijke reden om bij Revalide aan te sluiten: “Dat is ook de wijze waarop wij zelf werken. Dus dat klikte direct. En daarnaast gaf Revalide ons vanaf het begin het gevoel dat we welkom waren en dat hebben we als enorm positief ervaren.”

01-09-2017: Nieuwe vestiging: Revalide Amersfoort

Vanaf 1 september is Revalide Amersfoort aangehaakt. Hierdoor kan nu ook in Amersfoort zonder wachtlijsten in de wijk revalidatiezorg op maat worden geleverd.

Desgevraagd noemt Michiel Boerendonk als reden om voor Revalide te kiezen de jarenlang ervaring van Revalide, de betrouwbaarheid van de organisatie en de juiste afstemming tussen zorgvraag en zorgaanbod, waarnaar continu wordt gestreefd. De praktijk is gehuisvest in de wijk Vathorst.